dissabte, 12 de febrer del 2011

Sopar de la Fam

Anit va tenir lloc el Sopar de la Fam a Almàssera, un sopar benèfic que es celebra des de fa molts anys al nostre poble on els veïns que acudim realitzem una xicotetat donació per a una bona causa.

Aquest any, el sopar, organitzat per la nostra Església i veïns del poble, s'inclou dins d'un gran projecte de Mans Unides que té caràcter comarcal i arriba a tot el "Arciprestazgo Santa María del Puig". Tot el recaptat en el sopar s'unirà amb altres iniciatives al llarg de molts dels pobles de la comarca de l´Horta Nord per a desenvolupar un projecte concret, comú i molt gran:
La renovació i ampliació d'un internat per a la formació de dones en el Llogaret de Mohana, en l'Estat d'Orissa, en l'Índia.

Al sopar van assistir més de 100 veïns, més tots els que van realitzar donacions i no van poder acudir. En suport a aquesta iniciativa, anàrem a la mateixa uns quants joves socialistes d'Almàssera i Horta Nord. Des d'ací us felicitem pel gran èxit de la nit i us donem molt ànim, perquè la causa ho mereix.

El sopar va consistir en pa amb oli, sal, pimentó (pebre roig) i taronges. Tot això donat per forns, agricultors i veïns del nostre poble.

L'any que ve tornarà a repetir-se i des d'aquest moment us animem a vindre al major nombre de veïns possible. Mereix la pena.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada