divendres, 1 d’octubre del 2010

Campanya “Recicla medicaments caducats”

Joves Socialistes de l'Horta Nord llança la campanya “Recicla medicaments caducats
La Secretaria de Moviments Socials, dirigida per Lorena Valgañón, ha llançat en el dia d'avui una campanya de reciclatge de medicaments, que tindrà una durada de 2 mesos, amb la qual es pretén que cada ciutadà o ciutadana ens faça arribar els medicaments que tinga caducats amb la finalitat de poder-los portar a les farmàcies i que aquestes els remeten per al seu reciclatge.

Valgañón destaca “Confiem que la societat s'implique en la nostra campanya, pensem que ajudar i conscienciar no té color polític“ també manifestà “els Joves socialistes tenim un compromís íntegre i eficaç en els moviments socials, per això eixim al carrer amb aquesta campanya”.

Cal destacar, que des de la Comissió Executiva Comarcal hem posat a disposició el següent correu electrònic jspvhortanord@gmail.com, amb la finalitat de que tots aquells que estiguen interessats en col•laborar ens ho facen saber.

Per a concloure, la Secretària General, Carme Hernández , va afegir “ des de la CEC animem a que la participació siga activa en tots els nostres pobles, i especialment fem una crida als joves per a col•laborar en la mateixa”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada